Spreker voor inspiratiesessies

Wil je jouw team of bedrijf inspireren om slimmer, vitaler en doelgerichter (online) te werken? In dit hectische, digitale tijdperk is dit voor velen een uitdaging! Zeker met alle e-mail, WhatsAppjes, social media en andere berichten die we 24/7 op ons afgevuurd krijgen... En dit alles ook nog eens met een hoge werkdruk en 101 dingen die we allemaal moeten (of willen?) doen voor onszelf en voor anderen.


Tijdens zijn inspiratiesessies en workshops motiveert Giel Boes organisatie, team en individuen om slimmer te werken. Dit doet hij op een efficiënte manier met een gezonde dosis Brabantse humor. “Focus met Fun” is namelijk het motto van Giel! Deelnemers krijgen hands-on al meteen wat praktische tips en tools mee, die de volgende werkdag al geïmplementeerd kunnen worden.


Thema’s inspiratiesessies

  • Healthy Habits: Begin je dag met een Goed Ochtendritueel voor meer Productiviteit en Werkplezier. Juist nu in het digitale tijdperk!
  • Email Efficiency: Bespaar een half uur per dag door Slimmer Digitaal te werken.
  • Focus met Fun: Realiseer Doelstellingen van jezelf, team én organisatie op een Energieke manier.

Locatie en Tijdsduur

Giel Boes is vanaf 30 minuten te boeken, meerdere thema’s zijn te combineren. Een uitgebreide workshop behoort ook tot de mogelijkheden. Giel spreekt zowel op locatie als online. Ervaringen via bijvoorbeeld Zoom, Webinargeek, Whereby, Microsoft Teams en Skype zijn voor deze efficiënte nerd uiteraard niet onbekend.


Voordelen voor jouw organisatie

  • Tijd besparen met email/communicatie (tot wel een half uur per medewerker per dag)
  • Gezondheid van de medewerker verhogen door minder informatiestress
  • Werkplezier verhogen door met meer voldoening te werken
  • Meer focus op kerntakenAchtergrond Giel Boes

Giel is een doorgewinterde IT-ondernemer uit het zuiden des lands die het maximale uit zichzelf én zijn omgeving haalt. Sinds zijn veertiende is hij als IT nerd – gelukkig zonder mensenvrees – actief en heeft hij de nodige ervaring opgedaan omtrent gemotiveerd en slim (samen)werken met mens en computer. Door de efficiënte en doelgerichte manier van werken en leven heeft Giel de afgelopen jaren meerdere bedrijven opgestart waaronder Email Efficiency.


Tevens werkt hij actief samen met stichtingen waarmee jaarlijks tienduizenden bomen geplant worden in de tropen en op onze eigen bodem. Verder heeft hij met minimale training de marathon gelopen en een boek geschreven. De manier waarop Giel Boes dit gedaan heeft deelt hij in zijn inspiratiesessies. Hij vindt het op zijn Eindhoven's gezegd immers: “Keigaaf om anderen te inspireren ook de beste versie van zichzelf te motiveren én activeren”.


Persoonlijke missie

Giel Boes streeft dagelijks om zo efficiënt mogelijk (online) te werken en anderen hierin mee te nemen. Meer resultaat met minder stress is niet alleen goed voor jezelf en de organisatie, maar ook voor de wereld om je heen. Zijn persoonlijke missie is dan ook om binnen vijf jaar één miljoen bomen te hebben geplant. Daarom gaat een substantieel deel van de opbrengsten naar stichtingen zoals WeForest.org, Oasebos.nl en Trees for All. Giel gelooft namelijk dat voor een energiek, puur en gezond leven (veel) meer zuurstof nodig is! Niet alleen nu, vooral ook voor onze toekomstige generaties. Daarom is zijn droom ook een eigen Voedselbos.


Giel Boes inhuren als Spreker of EnterTrainer?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of klik op de button voor een offerte aanvraag. Het tarief is afhankelijk van de tijdsduur, locatie, hoeveelheid maatwerk etc.

Giels visie op efficiëntie, met name met betrekking tot effectieve vergaderingen en e-mail communicatie, gaf me waardevolle inzichten en ideeën. Giel gaat voor bedrijfsverbetering, is bekend met best practises en up-to-date met de nieuwste trends in het verbeteren van productiviteit en efficiëntie. Zowel vanuit technologisch als persoonlijk en HR perspectief. 

James Nunn

Directeur Communicatie


Giel Boes heeft de Alumni van Fontys Marketing Management in Eindhoven op een leuke en frisse manier meegenomen in de wereld van doelen stellen en efficiënt werken. Met inspirerende voorbeelden, humor en praktische tips kreeg iedereen een berg inspiratie. En tegelijkertijd zijn we groen bezig geweest, door het aantal bomen dat Giel heeft geplant met deze sessie. 


Laurine Simkens

Bestuur Fontys FAME