Wil jij ook tijd besparen met e-mail?

Ooit was er eens... een organisatie waar heel veel gemaild werd. Herkenbaar? Ik was zelf (hyper)actief bij zo'n club en maakte me zorgen over de gezondheid van zowel het bedrijf als de werknemers. Daarom ging ik met het management in gesprek, de CFO en de communicatiedirecteur waren het erover eens dat er iets moest worden veranderd en mijn rol als Email Efficiency trainer was geboren.


De ‘e-mailpijn’ waarmee veel mensen nu nog steeds worden geconfronteerd, leid tot onnodige inefficiëntie en kwaliteitsverlies. Steeds meer organisaties (h)erkennen dit. Informatiestress is één van de redenen dat er zoveel mensen een burn-out hebben of riskeren. Circa 1 op de 5 professionals loopt dit risico, blijkt uit diverse onderzoeken. Zonde!


De afgelopen jaren heb ik daarom de volgende trainingen ontwikkeld:

  1. Verstuur Slimme Emails
  2. Bespaar Tijd met Outlook
  3. Integreer Outlook email & todo (maatwerk)

Ter kennismaking geef ik ook praktische inspiratiesessies als spreker, hierin leert men enkele vaardigheden om slimmer te werken en meer uit de (werk)dag te halen.


Deze trainingen en inspiratiesessies geef ik zowel online als offline op locatie (in-company), of in een prachtig boshuis midden in de natuur. Dit doe ik voor teams vanaf 5 deelnemers. Ik doe dit zowel voor kleine organisaties als overheden, non-profit stichtingen en corporates in het Nederlands en English.


Per deelnemer worden tevens 12 bomen geplant. Bij afname van de volledige cursus krijgt u ook het boek OMG Mail cadeau, geschreven door oprichter en trainer Giel Boes.


Meer weten of aanmelden voor een training? Klik dan op de button of neem contact op.

Giels visie op efficiëntie, met name met betrekking tot effectieve vergaderingen en e-mail communicatie, gaf me waardevolle inzichten en ideeën. Giel gaat voor bedrijfsverbetering, is bekend met best practises en up-to-date met de nieuwste trends in het verbeteren van productiviteit en efficiëntie. Zowel vanuit technologisch als persoonlijk en HR perspectief. 

James Nunn

Directeur Communicatie


Giel Boes heeft de Alumni van Fontys Marketing Management in Eindhoven op een leuke en frisse manier meegenomen in de wereld van doelen stellen en efficiënt werken. Met inspirerende voorbeelden, humor en praktische tips kreeg iedereen een berg inspiratie. En tegelijkertijd zijn we groen bezig geweest, door het aantal bomen dat Giel heeft geplant met deze sessie. 


Laurine Simkens

Bestuur Fontys FAME