Who the f*ck is Giel Boes?

Oké, even voorstellen! Mijn naam is Giel Boes en als doorgeslagen efficiency geek heb ik dit platform opgericht. Ik ben woonachtig in het bruisende Eindhoven en heb een passie voor het planten van bomen. Als informaticus en bedrijfskundige heb ik een technische achtergrond als I(C)T consultant. Ik kwam er echter al snel achter dat het een grote passie van me is om mensen slimmer digitaal te laten (samen)werken. Daarom introduceer ik de C van ICT graag weer als ex IT-er, het is namelijk Informatie en Communicatie Techniek. Ik geloof dat mens en communicatie hierbij centraal moeten staan.


Slimmer digitaal werken, daar houd ik van! Al op jonge leeftijd knutselde ik Powerpoint presentaties in elkaar waarmee ik mensen wilde inspireren om meer uit de computer te halen. Ik geloof dat een computer namelijk gebouwd is om ons te dienen en niet andersom! Het doet me pijn om te zien dat velen een soort ‘slaaf’ zijn geworden van hun computer met Outlook en een smartphone met WhatsApp. Wist je dat de gemiddelde kenniswerker bijna twee uur per dag in email zit te wroeten? Op mijn blog kun je meer lezen over mijn verhaal en ervaringen hiermee.


Hieronder een greep uit organisaties die ik de afgelopen jaren heb mogen trainen en inspireren:


  • ASML: cursus email efficiency met gemengde teams
  • Enexis: online training over het versturen van slimme emails
  • Fontys: workshop persoonlijke effectiviteit voor FAME
  • Gonect: complete cursus email efficiency
  • High Tech Campus: inspiratiesessie SMART doelen
  • RAI Amsterdam: inspiratiesessie efficiënt doelen stellen
  • Sessibon: trainen email productiviteit voor core team


Mede dankzij deze bedrijven en mijn partners zoals WeForest en Trees for Al zijn er inmiddels tienduizenden bomen geplant. Voor iedere cursist die ik train en per verkocht OMG Mail boek worden namelijk bomen geplant.


Wil je alvast persoonlijk kennismaken? Kom dan gerust eens langs voor een ‘bakske koffie‘ in het Pittoreske Eindhoven. Als alternatief is (beeld)bellen ook mogelijk, mocht je dat efficiënter vinden dan een ritje naar Brabant.